Sport

Spolehlivá pravidelná kontrola

Kvalita bazénové vody bývá ovlivňována více faktory a ne jen obsahem chloru. Už při prvním napouštění Vašeho bazénu byste měli provést kontrolu za pomocí tak zvaného testeru PH, který Vám ukáže právě hodnoty tohoto faktoru, který je velmi důležitou pro další péči o Váš bazén a hodně ovlivňuje funkci chlorových přípravků. Pokud je tento faktor v nerovnováze, mohlo by se velmi rychle stát, že se Vaše průzračně čistá voda začne měnit v nevzhlednou zapáchající břečku.

bazén v rezortu

Tester PH najdete v naší nabídce přípravků bazénové chemie hned v několika provedeních a to buď v kapkové formě nebo v tabletové. Záleží jen na Vás, který druh se Vám lépe používá. Oba druhy jsou vysoce kvalitní a spolehlivé, a obsahují v balení přehlednou barevnou škálu, díky které poznáte, v jakém stavu se nachází Vaše bazénová voda. Při dalším nákupu už si můžete pořídit ekonomičtější náhradní balení, které Vám také nabízíme.

Kontrolu za pomocí PH testeru byste měli provádět pravidelně alespoň každý týden a v období velkých veder nebo při větším využívání bazénu ještě častěji. Jakmile se totiž hodnota tohoto faktoru sníží, dochází k tomu, že špatně fungují chlorové přípravky a tím pádem není Vaše bazénové zařízení dostatečně ošetřeno a začnou se v něm množit bakterie a řasy, které mohou způsobit nejrůznější zdravotní problémy plavců.

zelený míč

Jakmile zjistíte nerovnováhu tohoto důležitého faktoru, ihned přistupte k nápravě za použití přípravků k tomu určených. V naší nabídce najdete nejen testery ph, ale také druhy, které Vám ukáží i v jakých hodnotách se nachází obsah chloru v bazénové vodě a samozřejmě všechny důležité přípravky pro úpravu bazénové vody, jako jsou chlorové tablety, přípravky proti řasám a posutu dalších. Také Vám nabízíme opravdu velký výběr kvalitního a spolehlivého bazénového příslušenství. Přijďte k nám a zajistěte svému bazénu tu nejlepší péči.